torsdag 2. januar 2014

Oreokake

Ingredienser

Ca 450 g Oreokjeks
100 g smelta smør
2 pk Tine kremost
2,5 dl melis
3,5 dl piska krem
2,5 ss sukker
2 poser Toro eller Freia's sjokolademousse med sjokoladebiter
4 dl melk til moussen

Fremgangsmåte

¼ av kjeksene brytes i biter og legges til side. Resten knuses i veldig små biter og blandes med smøret. Presses ut i 24 cm rund form. Bland kremost og melis til en luftig masse. Rør inn halvparten av 
kremen (pisk fløte og sukker) og alle kjeksbitene (evt. spar halvparten og bland de inn i moussen). La det stå kjølig en liten stund. Lag sjokolademoussen i henhold til oppskriften og smør det over kaka. 
Sett den kaldt i en time. Legg et lag med krem på toppen. La kaka stå kjølig noen timer, helst natta over.
Lag mønster med sjokoladesaus eller pynt med kjeksbiter.

Enjoy☺

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar